Lucrurile făcute din pasiune sunt singurele lucruri care rămân chiar și după zeci de ani.

Din pasiune s-a născut și primul vin autentic românesc produs din mure, acum trei ani în Ținutul Gorjului. De la prima suflare a licorii zeilor, am făcut tot ce ne-a stat în putință să ducem producția vinului la rang de artă.

 

Valorile în care credem sunt integritatea, seriozitatea și sinceritatea. Așa am construit și brand-ul, dar mai ales cu aceste trei valori am pictat atunci când am început povestea Abund Berry.

Ca orice idee îndrăzneață, am pornit timid, dar vânturile aveau să bată în direcția potrivită, iar dorința de expansiune a devenit inevitabilă. Știm că lucrurile mărețe nu se obțin ușor, așadar știm cât mai avem de muncit până vom ajunge în vârf, dar știm sigur că în câțiva ani, Abund Berry va fi un brand de referință in productia și procesarea de fructe de pădure.

Prin acest articol dăm naștere blog-ului Abund Berry, un proiect frumos care își propune să devină primul blog dedicat în exclusivitate brandului nostru prin care o sa va informam cu etapele evoluției din business.

În acest mediu veți avea șansa să cunoașteți dedesubturile unui business, să interacționați cu noi, să aflați mai multe despre vin, în general, dar și despre produsele pe care o sa le dezvoltam și mai ales să fiți parte din povestea Abund Berry.

Stay tuned for an amazing experience

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *