Abund Berry a luat naștere în urmă cu trei ani în județul Gorj.

Am pus la baza sa mult curaj, viziune și, cel mai important aspect, toată pasiunea pentru cultivarea fructelor de pădure. Misiunea noastră este de a crea o schimbare în societatea românească prin însăşi activitatea pe care o derulăm și valorile care ne caracterizează: integritate, seriozitate și sinceritate.

Ne-am propus să fim onești în tot ceea ce facem, de aceea produsele noastre sunt obținute în mod natural pentru a păstra intactă aroma fructelor de pădure. Ambiția noastră este de a fi prezenți în piața autohtonă pentru a suplini lipsa fructelor de pădure românești din centrele comerciale și nu oricum, ci prin excelența produselor pe care le oferim.

Nu vrem să fim buni, ţintim să fim excelenți, pentru că doar grija față de client ne alimentează perseverența și dragostea pentru ceea ce facem.

Cum vom reuși? Obiectivul central este clientul.

Vrem să îi descoperim cerințele, să venim în sprijinul său astfel încât raportarea permanentă la aceste coordonate să construiască toată calitatea produselor Abund Berry. În următorii ani, plantația de la Țicleni se va extinde și va găzdui evenimente private, degustări de vin din mure, dulceață sau fructe proaspete culese pe loc.

Povestea

Abund Berry