Abund Berry a luat naștere în urmă cu trei ani, în județul Gorj. Am pus la baza sa mult curaj, viziune și, cel mai important aspect, toată pasiunea pentru cultivarea fructelor de pădure. Misiunea noastră este de a crea o schimbare în societatea românească prin însăși activitatea pe care o derulăm și valorile care ne caracterizează: integritatea, seriozitatea și sinceritatea.

Ne-am propus să fim onești în tot ceea ce facem, de aceea, produsele noastre sunt obținute în mod natural, pentru a păstra intactă aroma fructelor de pădure. Ambiția noastră este de a fi prezenți în piața autohtonă pentru a suplini lipsa fructelor de pădure românești din centrele comerciale și nu oricum, ci prin excelența produselor create de noi.

Nu vrem să fim buni, țintim să fim excelenți, pentru că doar grija față de client ne alimentează perseverent și dragostea pentru ceea ce facem.

Cum vom reuși?

Obiectivul central este clientul. Vrem să îi descoperim cerințele, să venim în sprijinul său astfel încât raportarea permanentă la aceste coordonate va construi calitatea produselor Abund Berry.

În următorii ani, plantația de la Țicleni se va extinde și va găzdui evenimente private, degustări de vin din mure, dulceață sau fructe proaspete, culese pe loc.

Povestea

Abund Berry