Colin Turner spunea că “păstrându-ţi unicitatea, vei crea în jurul tău o lume mai bună”.

Când am dat naștere brandului Abund, am știut un singur lucru: vrem să creăm ceva inedit.

În acest articol vorbim despre fructele de pădure, elementul central al poveștii Abund. Și pentru că fructele de pădure sunt core-business-ul brandului nostru am ales să vă povestim despre ele într-un articol separat.

Pentru că facem lucrul până la capăt, am înțeles că procesarea este un element important al business-ului și astfel am reușit să lansăm primul vin din mure 100% românesc din piață, iar astăzi proiectele noastre se întind în mai multe sfere.

Deși oamenii tind să creadă că fructele de pădure sunt niște produse absolut normale, vrem să știți că ele sunt de fapt, cele mai delicate, dar mai ales cele mai deosebite fructe ale naturii.

Delicatețea este dată de maniera foarte blândă cu care trebuie tratate aceste fructe, dar mai ales de produsul final ce se obține prin procesarea lor.

Asistăm la o perioadă foarte bună a acestor fructe, pentru că oamenii au început să le conștientizeze valoarea și să scoată ce-i mai bun din ele.

Așa am făcut și noi, am pus murele la loc de cinste, le-am tratat cu respect, iar ceea ce am reușit să aducem în piață este rezultatul unei concepții diferite asupra fructelor de pădure.

În momentul de față suntem mândri să vă anunțăm în mod oficial că din vara acestui an produsele noastre vor fi mai aproape de voi. Produsele vor fi găsite în lanțul de magazine Mega-Image sub brandul “Gusturi românești”.

În scurt timp ne vom extinde mai mult având în vedere că suntem în discuții aproape finalizate cu alți mari retaileri de pe piață!

Planul nostru de viitor este să-i ajutăm pe producătorii mici care nu au o putere financiară deosebită și astfel vom colecta personal produsele direct din micile lor ferme.

Credem că România se poate schimba cu pași mărunți si ne dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai mulți români.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *