Zilnic, în lume, se produc aproximativ 260 de hectolitri de vin. Ce face, însă, un vin mai special de un altul? Gustul, povestea, rețeta sau toate în ansamblu? Astăzi, extravaganța în gastronomie a devenit un catalizator al relației dintre consumator și producător.

Tot mai des auzim de popularitatea combinației dintre vinuri și fructe precum piersica, grapefruitul, diverse fructe de pădure etc. Consumatorul mereu se așteaptă să fie suprins de ceva nou, la fel de bun, dar diferit, iar piața trebuie să se conformeze.

Vinul Abund Berry este produs conform rețetei familiei Burtea, de aceea este mai mult decât un simplu vin din mure. Acesta reflectă tradiție, dedicare și suflet, pentru că nu reprezintă doar un număr de producție, ci rafinament și estetică, exclusivitate și un gust nou pe piața din România. Abund Berry reprezintă un ingredient avantajos pentru cocktailuri, păstrând și un gust special in forma sa pură.

Din anul 2016 celebra sticlă Abund Berry bifează noi locuri pe hartă, călătorește peste oceane, străbate țări și continente. De data aceasta, noua aventură Abund s-a desfășurat într-o țară care pune un accent la fel de puternic pe tradiție – Rusia.

Sticla cu vinul din mure s-a plimbat pe străzile aglomerate ale Moscovei; în orășele provinciale, care respiră folclorul rusesc în forma sa brută, precum Presslavlzalessky și în orașe statice, istorice, cu o vastă cultură, precum Yaroslavl. De observat este faptul că fiecare țară are ceva în comun cu vinul Abund Berry, de data aceasta vorbim despre tradiție. Un vin de mure ca acesta se va regăsi, cu siguranță într-o țară în care cântul este cânt, graiul este grai, simbolul rămâne simbol, iar cultura își păstrează notorietatea indiferent de circumstanțe.

 

                                               

                                                     Abund Berry nu exportă, Abund Berry călătorește

Întrebarea multora ar fi de ce ai călători cu o sticlă de vin și ai poza-o în diferite țări? Ei bine, acesta este un mod de a-i face pe oamenii din diferite colțuri ale lumii curioși de un brand românesc care crește și evoluează zilnic, de o idee originală și un gust special. Acesta este un mod avantajos de a te contopi cu diferitele culturi și de a-ți face brandul internațional prin experiențe, până a-l face internațional prin vânzări.

Cu toate că brandul Abund Berry este încă un brand tânăr, acesta reflectă implicarea întregii familii, ceea ce îl face un brand cu o tradiție, cu o poveste, cu o emoție, cu un suflet. Prin fiecare sticlă se transmite mirosul lemnului din beci, flexibilitatea cerii, mirosul fructelor crescute pe plantația din apropiere, căldura soarelui care le-a copt și frigul care le păstrează gustul răcoritor și îmbietor.

Nu este nevoie să treacă excesiv de mult timp ca o tradiție să existe, este nevoie de dorință, dedicare și poveste ca aceasta să ia naștere. De aceea, tradiția vinului din mure, produs într-o zonă frumoasă și provincială a României, se extinde pe piață și ajunge în casele oamenilor, dăruindu-le o experiență de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *