fbpx
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Reviews

HomeReviews

Section dedicated to the appreciative but also constructive feedback that we receive from our clients. If you had the opportunity to enjoy our products use the form below to leave a review.

What customers say about us:

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 99 reviews)
Excellent96%
Very good2%
Average1%
Poor0%
Terrible1%

Merita incercat

Rated 5 out of 5
29 May 2020

Un produs creat cu grijă și pasiune ce se remarca prin rafinament, buchet, și gustul deosebit care te poarta in mijlocul unei lumi de poveste

Emil Voica

Parfum și aromă

Rated 5 out of 5
29 May 2020

Am simțit încă de la plasarea comenzii o relație specială cu acest vin, dovedit diferit de toate celelalte.. de la aroma cu iz dulceag la mirosul de dulceață.. O supriză atât de plăcută. De la design, prezentare, la magia din pahar! Mă bucur că pot susține produsele românești și totodată economia noastră!

Magda Cimbru

Cand vrei ceva diferit

Rated 4 out of 5
29 May 2020

Azi am incercat pentru prima oara vinul de mure, ABUND BERRY, iar impresia a fost una pozitiva.
Faptul ca papilele au intalnit un gust la care nu ma asteptam si pe care nu prea stiam sa-l corelez in ideea de combinatie mura-vin, a fost o senzatie surprinzator de placuta!
Ce mi-a placut la acest produs, pe langa ambalaj, eticheta, modul de sigilare, a fost ca efectul a fost unul euforic de placere, iar durerea de cap de dupa consumul a 2 pahare de vin la cina, a lipsit cu desavarsire, ceea ce pt mine indica faptul ca e un produs de calitate! 🍷👍

Paduraru Mirela

Recomand Abund Berry

Rated 5 out of 5
28 May 2020

O afacere de familie si o idee de nisa care merita sustinuta. Recomand cu incredere produsele Abund Berry.

Cosmin Alexandru Neagu