fbpx

Recenzii

HomeRecenzii

Sectiune dedicata feedbackului apreciativ dar si constructiv pe care il primim de la clientii nostri. Daca ai avut ocazia sa te bucuri de produsele noastre foloseste formularul de mai jos pentru a lasa o recenzie.

Ce spun clientii despre noi:

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 100 reviews)
Excellent95%
Very good1%
Average1%
Poor0%
Terrible3%

Comanda uitata si tratata "la misto", ca doar cu asta ne putem mandri

Rated 1 out of 5
2 August 2022

Multumesc ptr comanda pe care nu ati procesat-o, multumesc ptr faptul ca nu ati fost in stare sa va actualizati stocul pe site, multumesc ptr ca nu ati dat nici un semn legat de comanda desi banii i-ati primit ( daca eu nu sunam ramaneati cu banii si aia era ), multumesc ptr cele 4 zile lucratoare de asteptare dupa care a trebuit sa va sun DIN NOU ca sa faceti transferul ptr returnarea banilor, multumesc ptr servciile de cea mai joasa speta si ptr indolenta de care dati dovata pe banii altora.

Aceasta a fost prima si ultima experienta cu voi, asa ca va multumesc din nou, ptr ca acum stiu ca nu am de ce sa mai lucrez vreodata cu voi.

Sunteti praffff 🙂

Alexandru Maican

Evitati sa comandati online

Rated 1 out of 5
31 March 2022

Am comandat doua sticle ediție limitată de pe site în Ianuarie și am plătit livrare rapida, însă produsele nu au ajuns, la telefon și emailuri nu mi-a răspuns nimeni pana în prezent însă nici banii (250 Ron, nu o suma mică) nu i-am primit înapoi pana în acest moment. Sunt în continuare ignorata de aceasta companie, și au trecut aproape 4 luni. Evitați cât puteți.

Andra Szabo

Un vin excelent!

Rated 5 out of 5
1 September 2021

Am cumpărat în mai multe rânduri vin de zmeură și de mure, l-am gustat, dar am și oferit cadouri celor dragi. De fiecare dată a fost foarte apreciat. E un vin extrem de aromat, fie dulce, fie demisec, după preferințele fiecăruia, și care își merită banii. Cu siguranță voi mai cumpăra.

Goja Anca

Excelent !!!

Rated 5 out of 5
15 June 2021

Gusta și te vei îndrăgosti. Cele mai bune produse. Recomand cu drag !

Adela Birlan

Vin de mure

Rated 5 out of 5
18 April 2021

Un vin care te surpinde în mod plăcut prin aroma unică, infuzia de mure e inconfundabilă și neașteptată. E prima dată când beau așa ceva și pot spune că sunt impresionată! Bravo!

Anamaria C
en_US