fbpx

Terms and conditions

HomeTerms and conditions

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Abund Berry SRL, cu sediul în Țicleni, Gorj, Aleea Liliacului, Nr. 2C, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Gorj sub nr. J18/355/2017, CIF 37410204 își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/ vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acestor Termeni și Condiții de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, reprezentând înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:
OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
Legea 365/2002 privind comerțul electronic

SC Abund Berry SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.abundberry.com și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul conținut al site-ului www.abundberry.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Abund Berry SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Abund Berry SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.abundberry.com este deținut de către SC Abund Berry SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului său a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepșeste conform legii.

Produsele prezentate pe www.abundberry.com sunt produse comercializate de SC Abund Berry SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.abundberry.com folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Prin Card bancar

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de Banca Transilvania. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele BT, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Livrarea produselor se va face după plasarea comenzii pe site-ul nostru, iar costul de transport va fi calculat în funcție de adresa de livrare și greutatea coletului.

en_US