Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Recenzii

HomeRecenzii

Sectiune dedicata feedbackului apreciativ dar si constructiv pe care il primim de la clientii nostri. Daca ai avut ocazia sa te bucuri de produsele noastre trimite-ne feedbakul tau pe mail sau pe pagina de facebook Abund Berry.

I wanted to taste it for a very long time and I finally had the chance,today, at an event designed for promoting Romanian businesses. All I can say is that I found it excellent, great taste! Definitely coming back for more and looking forward to try also new beverages!

Stoia Ioana Bianca

There is wine and there is Abund Berry. Although at the first sight the distinction it's not so obvious, it should be this way, so that you can discover a whole new tasting experience. One might say it's softer, other, that it's more intense regarding the bouquet, but definitely they all agree it expresses the passion of an EXQUISITE experience.

Blu Daniel

I discovered #abundberry a few months ago. It s very good on it's own but more recently I ve started to use it in cocktails and all my friends are asking me what is the secret ingredient. I will always recommend this brand!

Murineanu Mihai

Ii urmaream, in mediul virtual, pe Ionel si povestea #AbundBerry de cel putin un an, insa abia luna aceasta astrele s-au aliniat si ne-am cunoscut! Cumva eram fascinata de pasiunea si dragostea cu care el si echipa lui lucreaza. A fost o experienta cu adevarat placuta sa interactionez cu omul din spatele produsului, mai ales ca produsul este unul #romanesc. Multumesc, Ionel, pentru profesionalism! Multumesc, #AbundBerry ca ai dat savoare evenimentului pe care l-am organizat pentru @GMP+WEBSTYLER! 🍷

Florentina Constantin

Am avut ocazia sa incerc #abundberry la o petrecere, acolo unde am aflat si mai multe informatii despre cum este produs acest vin, precum si ce contine si cum a inceput frumoasa sa poveste. Consider ca este un produs autentic si ca aroma sa naturala este inedita. Recomand cu mare drag!

Irina vrabie

Un vin delicat. Cuvintele care descriu Abund Berry sunt calitate si savoare! Stiam povestea chiar de la Ionel, din prezentarea facuta la conferinta Bookland, dar l-am degustat la o petrecere organizata de firma la care lucrez. Nu sunt fana bauturilor alcoolice, dar Abund Berry a devenit una din bauturile mele preferate.

Emilia Mircea

O aromă unică, pe care cu siguranță nu o s-o uitați curând. Un gust dulcișor, care lasă o aromă mai mult decât plăcută. Odată ce ați încercat, mai mult ca sigur o să mai încercați cel puțin încă o dată. Potrivit pentru orice ocazie, mai ales alături de un desert și o persoană dragă. Recomand cu cea mai mare căldură, merită încercat!

Joana Bogdan