TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Abund Berry SRL, cu sediul în Țicleni, Gorj, Aleea Liliacului, Nr. 2C, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Gorj sub nr. J18/355/2017, CIF 37410204 își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/ vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acestor Termeni și Condiții de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, reprezentând înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

 

SC Abund Berry SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.abundberry.com și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul conținut al site-ului www.abundberry.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Abund Berry SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Abund Berry SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 

Domeniul www.abundberry.com este deținut de către SC Abund Berry SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului său a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisă este interzisă și se pedepșeste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.abundberry.com sunt produse comercializate de SC Abund Berry SRL. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.