fbpx

ALAI,
Vin de mure editie limitata
Abund Berry îmbrățișează istoria în anul dedicat lui Tudor Vladimirescu cu o colecție in editie limitată, disponibilâ în doar 200 de exemplare ce îmbină aromele fructate cu arta și simbolistica vremurilor trecute.
Fructe de padure
OF GORJ COUNTY
Our ambition is to be present with Romanian forest fruits in the shopping centers on the domestic market and to offer the excellence of our products.
Vin de mure Dorinţa noastrã de a valorifica aroma fructelor de pãdure prin intermediul unui produs unic, cu gust rafinat, a dat naştere vinului handmade Berry Wine. Aroma care nu se uita Bucura-te de parfumul murelor proaspete alaturi de cei dragi. CELEBRAM VALORILE ROMANEȘTI Istorie și artă, într-un cuvânt: cultură. Berries
from the heart of gorj
Our ambition is to be present in the local market to make up for the lack of Romanian berries in shopping centers and not anyway, but through the excellence of the products we offer.
Blackberry Wine Our desire to capitalize on the aroma of berries through a unique product with a refined taste, gave birth to the handmade Berry Wine. Do not forget aroma Enjoy the scent of fresh blackberries with your loved ones. WE CELEBRATE ROMANIAN VALUES History and art, in a word: culture.

Vin de mure

Povestea Abund Berry a luat naștere în anul 2015, in localitatea Ticleni, județul Gorj. Pasiunea noastra pentru vinuri a fost factorul determinant in aceasta calatorie frumoasa. In ciuda varietatii imense de vinuri prezente la acel moment pe piata, aveam sentimentul ca parca totusi lipsea ceva – o gama de sortimente cu arome inedite si neconventionale. Am stabilit inca de la inceput ca obiectivul nostru principal este acela de a aduce un plus de bucurie oamenilor.

HOW IT ALL BEGAN

The Abund Berry story was born in 2015, in the town of Țicleni, Gorj county.

the year when the grandfather bought the land

1950

Îndrăgostit de locurile natale, bunicul meu a achiziționat terenul unde se află acum plantația de fructe de pădure.

we started planting

2015

Pentru a gasi formula ideala, ne-am intors cu gandul in copilarie si am incercat sa ne amintim ce fructe ne ofereau cea mai mare bucurie, prin gustul si mirosul lor.

prima productie

2017

Ne-am bucurat de prima productie de fructe proaspete si de primul lot de vin de mure și fructe de pădure.

a
a doua productie

2018

În cel de-al doilea an, cantitatea de mure și fructe de pădure a fost mai mare și la fel și producția de vin.

a new assortment of wine

2019

Anul acesta am produs un nou sortiment de vin de mure, un vin demi-sec.

Berry Camp

Ne dorim să construim Berry Camp, primul loc unde poți să te relaxezi într-un cadrul specific domeniului nostru de activitate.

Valorile noastre

Pentru a ne conserva spiritul si filozofia, am stabilit ca si valori fundamentale excelenta, integritatea, profesionalismul și transparenta. Produsele noastre sunt obținute în mod natural, pentru a păstra intactă aroma fructelor de pădure. Ne dorim sa fim prezenți în piața autohtonă pentru a suplini lipsa sortimentelor bazate pe fructele de pădure românești din centrele comerciale, prin intermediul produselor noastre. Pentru a fi mereu la curent cu preferintele consumatorilor nostri, urmarim constant evolutia experientei oferite de produsele noastre.

Pe viitor ne dorim sa oferim constant sortimente noi, bazate pe aceeasi formula, astfel încât raportarea permanentă la aceste coordonate să construiască toată calitatea produselor Abund Berry. În următorii ani, plantația de la Țicleni se va extinde și va găzdui evenimente private, degustări de vin, dulceață sau fructe proaspete culese pe loc.

Familia noastra

Suntem mandri sa pastram in familie traditia si mai ales sa lucram impreuna.

Ionel Burtea
Fondator

Cel care nu a renuntat niciodata la visul lui de a dezvolta un business in agricultura si nu numai.

Marian Burtea
Winemaker

Cel care are grija ca plantatia sa se dezvolte frumos.

Alina Burtea
PR & Marketing

Cu ea va intalniti la evenimentele unde suntem parteneri sau la degustari in cadrul targurilor la care participam.

Constantin Burtea
Farmer

De la el am mostenit dragostea pentru locurile natale si pasiunea pentru agricultura.

Cateva cifre

20000
sticle de vin vandute
40
locatii partenere
2
sortimente
12500
clienti fericiti
abund-berry-vin-de-mure-sticla-vin2
2019

Vin de mure Abund Berry

Dorinţa noastrã de a valorifica aroma fructelor de pãdure prin intermediul unui produs unic, cu gust rafinat, a dat naştere vinului handmade Berry Wine.
Utilizãm doar tehnici tradiţionale şi lãsãm calitatea fructelor de pãdure sã ducã mai departe povestea primului vin creat din mure la Abund Berry.
Gustul sãu dulce, puternic și aromat datoritã buchetului de mure, este savurat în mod ideal la o masã cu brânzeturi, ciocolatã neagrã sau orice alt desert.

sirop-afine-abund-berry
2019

Vin de mure Abund Berry

Dorinţa noastrã de a valorifica aroma fructelor de pãdure prin intermediul unui produs unic, cu gust rafinat, a dat naştere vinului handmade Berry Wine.
Utilizãm doar tehnici tradiţionale şi lãsãm calitatea fructelor de pãdure sã ducã mai departe povestea primului vin creat din mure la Abund Berry.
Gustul sãu dulce, puternic și aromat datoritã buchetului de mure, este savurat în mod ideal la o masã cu brânzeturi, ciocolatã neagrã sau orice alt desert.

2019

Sirop de Afine

Din fructele de afin culese de pe crestele Munților Apuseni am preparat un sirop foarte gustos și hrănitor cu o mulțime de beneficii nutritive și în același timp un adevărat medicament natural pentru o mulțime de boli.

Prin metoda de preparare la rece (fără fierbere sau sterilizare termică) fructele îşi păstrează toate calitățile gustative, nutritive și medicinale ca și atunci când sunt proaspete.

sirop-afine-abund-berry
pater-rachiu de-mure-abund-berry
2018

Rachiu de mure Pater

Rachiu de Mure dulce si zemoase, facut dupa o reteta de familie.
Produs printr-o singura distilare. Nefiltrat.
Editie limitata.
An: 2018
Vol. Alcool: 40%
Capacitate: 0.7l

2019

Cidru de mere si mure

Credem cu tărie că nu mai este un mister pentru nimeni faptul că Abund Berry a luat naștere din dorința de a valorifica aromele fructelor de pădure.

Astfel, am găsit o modalitate de a integra murele cultivate la Țicleni, într-un cidru delicios creat după rețete tradiționale. Te invităm să îl descoperi și tu, spor la savurat!

cidru-de-mere-si-mure-berry-magic
en_US