fbpx

ALAI.

Tudor Vladimirescu a fost o figură emblematică pentru istoria Țării Românești, de la începutul secolului al XIX-lea, fiind conducătorul Revoluției de la 1821, al pandurilor și domn al Țării Românești.

PARFUM DELICAT

Îmbină aromele fructate cu arta și simbolistica vremurilor trecute.

EDIȚIE LIMITATĂ

Disponibilă în doar 200 exemplare.

ÎMBRĂȚIȘEAZĂ ISTORIA

Inspirat după evenimentele petrecute în secolul al XIX-lea.

Descoperă istoria savurând un pahar de ALAI.

EDIȚIE LIMITATĂ

Abund Berry îmbrățișează istoria în anul dedicat lui Tudor Vladimirescu cu o colecție in editie limitată, disponibilâ în doar 200 de exemplare ce îmbină aromele fructate cu arta și simbolistica vremurilor trecute.

ALAI

Este un omagiu adus pandurilor ce au format alaiul plecat la Revoluția din 1821 și a cărei poveste te invităm sa o descoperi.

POVESTEA

Pornind de la floarea de mur, redam călătoria pandurilor care au luptat pentru democrația de care ne bucurăm astăzi, încununându-i cu paharele de vin din mure, menite să celebreze trecerea celor 200 de ani.

VINUL

Notele echilibrate, intensitatea culorii și aroma puternică determină rafinamentul și gustul dulce al murelor alese cu grijă pentru crearea vinului.

TRADIȚIA

Am moștenit secretele vinului, obiceiurile, pasiunea și dragostea cu care oamenii locului au avut grijă de pământ secole la rând până în prezent.

EXCELENȚA

Vinul înseamnă sentiment, creat din suflet, din simțiri. Și cum fiecare clipă este unică, acest lucru ne-a provocat să dăm naștere unui vin care abia așteaptă să fie în paharul oricui, în momentele care vor să devină magice.

Merită
Să Sărbătorești!

Alai, pentru motive de sărbătoare împreună cu cei dragi!

Octavia Loiș este cea care a creat eticheta și a denumit vinul Alai. Aceasta ajută oamenii să vadă frumosul din simplitate și tradiții, prin pasiunea cu care crează conceptele și lucrurile personalizate, ca și pentru vinul Alai de altfel.

ro_RO