fbpx
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

Despre Noi

POVESTEA NOASTRA

Povestea Abund Berry a luat naștere în anul 2016, in localitatea Ticleni, județul Gorj.

Pasiunea noastra pentru vinuri a fost factorul determinant in aceasta calatorie frumoasa. In ciuda varietatii imense de vinuri prezente la acel moment pe piata, aveam sentimentul ca parca totusi lipsea ceva – o gama de sortimente cu arome inedite si neconventionale.

Am stabilit inca de la inceput ca obiectivul nostru principal este acela de a aduce un plus de bucurie oamenilor. Pentru a gasi formula ideala, ne-am intors cu gandul in copilarie si am incercat sa ne amintim ce fructe ne ofereau cea mai mare bucurie, prin gustul si mirosul lor. Raspunsul a venit imediat: fructele de padure. Cu o viziune bine conturata si inarmati cu mult curaj, am facut primii pasi catre indeplinirea unui vis, vis care astazi poarta denumirea de Abund Berry.

Pentru a ne conserva spiritul si filozofia, am stabilit ca si valori fundamentale excelenta, integritatea, profesionalismul și transparenta. Produsele noastre sunt obținute în mod natural, pentru a păstra intactă aroma fructelor de pădure. Ne dorim sa fim prezenți în piața autohtonă pentru a suplini lipsa sortimentelor bazate pe fructele de pădure românești din centrele comerciale, prin intermediul produselor noastre. Pentru a fi mereu la curent cu preferintele consumatorilor nostri, urmarim constant evolutia experientei oferite de produsele noastre.

Pe viitor ne dorim sa oferim constant sortimente noi, bazate pe aceeasi formula, astfel încât raportarea permanentă la aceste coordonate să construiască toată calitatea produselor Abund Berry. În următorii ani, plantația de la Țicleni se va extinde și va găzdui evenimente private, degustări de vin, dulceață sau fructe de pădure proaspete culese pe loc.

VIN DE MURE

Dorinţa noastrã de a valorifica aroma fructelor de pãdure prin intermediul unui produs unic, cu gust rafinat, a dat naştere vinului handmade Berry Wine. Utilizãm doar tehnici tradiţionale şi lãsãm calitatea fructelor de pãdure sã ducã mai departe povestea primului vin creat din mure la Abund Berry. Gustul sãu dulce, puternic și aromat datoritã buchetului de mure, este savurat în mod ideal la o masã cu brânzeturi, ciocolatã neagrã sau orice alt desert.

a

FAMILIA NOASTRA

Suntem mandri sa pastram in familie traditia si mai ales sa lucram impreuna.

Marian Burtea
Winemaker

Cel care are grija ca plantatia sa se dezvolte frumos.

Constantin Burtea
Agricultor

De la el am mostenit dragostea pentru locurile natale si pasiunea pentru agricultura.

Ionel Burtea
Fondator Abund Berry

Cel care nu a renuntat niciodata la visul lui de a dezvolta un business in agricultura si nu numai.

Alina Burtea
PR si Marketing

Cu ea va intalniti la evenimentele unde suntem parteneri sau la degustari in cadrul targurilor la care participam.