fbpx

Familie și valori

FAMILIA NOASTRĂ

Membrii familiei Burtea sunt mândri să lucreze împreună și să păstreze în familie tradiția.

IONEL BURTEA

Fondator Abund Berry

Ionel Burtea este fondatorul și persoana de decizie în afacerea Abund Berry, cel care a avut visul de a lansa un business în agricultură. Implicarea sa în companie este complexă și vizează mai multe planuri: stabilire obiective de dezvoltare, lansare și implementare proiecte noi, dezvoltare și consolidare parteneriate existente cu distribuitorii și furnizorii, identificare de noi parteneri, extindere rețea de distribuție, stabilire strategie de marketing, asigurarea relației cu băncile, coordonarea echipei Abund Berry și recrutarea noilor membri ai echipei

MARIAN BURTEA

Winemaker

Marian Burtea este tatăl lui Ionel Burtea, supervizează culturile și lucrările agricole specifice.

CONSTANTIN BURTEA

Agricultor

Constantin Burtea este bunicul lui Ionel Burtea, de la care a moștenit dragostea pentru locurile natale și pasiunea pentru agricultură. Constantin Burtea se implică în lucrările agricole derulate în fermă.

ALINA BURTEA

PR si Marketing

Alina Burtea este mama lui Ionel Burtea și este responsabilă cu organizarea participării companiei la evenimente și târguri. Totodată, Alina Burtea coordonează echipa care lucrează la depozit și supervizează evenimentele deschise care au loc în weekend la ferma de la Țicleni.

a

ANA MARIA BURTEA

Coordonator Logistică

Ana Maria Burtea este sora lui Ionel Burtea și este responsabilă cu coordonarea activității logistice în companie, de la descărcarea produselor aprovizionate la depozit, până la sortarea, ambalarea și încărcarea produselor care se livrează către supermarket-uri și alți parteneri – distributori, restaurante.

a

VALORI

Pentru a conserva spiritul și filozofia familiei, valorile fundamentale Abund Berry sunt:

EXCELENȚĂ

INTEGRITATE

PROFESIONALISM

TRANSPARENȚĂ

ro_RO