Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Recenzii

HomeRecenzii

Sectiune dedicata feedbackului apreciativ dar si constructiv pe care il primim de la clientii nostri. Daca ai avut ocazia sa te bucuri de produsele noastre foloseste formularul de mai jos pentru a lasa o recenzie.

Ce spun clientii despre noi:

5
5,0 rating
5 din 5 stele (bazat pe 60 recenzii)
Excelent98%
Foarte bun2%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%

RECOMAND ABUND BERRY

5,0 rating
29 mai 2020

Abund Berry mi-a oferit o experienta minunata, cu o structura fructata buna , fara sa fie prea usor sau prea greu.
Am ramas cu sentimentul degustarii unui vin cu adevarat excelent si entuziasmant si am fost impresionata de calitatea acestuia!
Recomand cu mult drag, Abund Berry !

Roxana Popescu

Fructele de pădure cele mai aromate

5,0 rating
29 mai 2020

Fructele de pădure de la Abund Berry sunt deosebite datorită gustului aromat și proaspăt pe care îl păstrează.
Recomand cu încredere produsele Abund Berry

Emilia Tunaru

Merita incercat

5,0 rating
29 mai 2020

Un produs creat cu grijă și pasiune ce se remarca prin rafinament, buchet, și gustul deosebit care te poarta in mijlocul unei lumi de poveste

Emil Voica

Parfum și aromă

5,0 rating
29 mai 2020

Am simțit încă de la plasarea comenzii o relație specială cu acest vin, dovedit diferit de toate celelalte.. de la aroma cu iz dulceag la mirosul de dulceață.. O supriză atât de plăcută. De la design, prezentare, la magia din pahar! Mă bucur că pot susține produsele românești și totodată economia noastră!

Magda Cimbru

Cand vrei ceva diferit

4,0 rating
29 mai 2020

Azi am incercat pentru prima oara vinul de mure, ABUND BERRY, iar impresia a fost una pozitiva.
Faptul ca papilele au intalnit un gust la care nu ma asteptam si pe care nu prea stiam sa-l corelez in ideea de combinatie mura-vin, a fost o senzatie surprinzator de placuta!
Ce mi-a placut la acest produs, pe langa ambalaj, eticheta, modul de sigilare, a fost ca efectul a fost unul euforic de placere, iar durerea de cap de dupa consumul a 2 pahare de vin la cina, a lipsit cu desavarsire, ceea ce pt mine indica faptul ca e un produs de calitate! 🍷👍

Paduraru Mirela