Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Recenzii

HomeRecenzii

Sectiune dedicata feedbackului apreciativ dar si constructiv pe care il primim de la clientii nostri. Daca ai avut ocazia sa te bucuri de produsele noastre foloseste formularul de mai jos pentru a lasa o recenzie.

Ce spun clientii despre noi:

5
5,0 rating
5 din 5 stele (bazat pe 60 recenzii)
Excelent98%
Foarte bun2%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%

Nu am crezut pana nu am incercat

5,0 rating
8 iunie 2020

Am cumparat prima oara Abund Berry mai mult din curiozitate…sa vedem ce poate realiza un antreprenor atat de tanar. Nu am crezut ca poate fi atat de bun si ca…creaza dependenta! ^_^
De atunci am continuat sa comandam, atat pentru noi cat si pentru prieteni si familie! Best!!!

Anca Necula

Un vin de desert absolut minunat

5,0 rating
8 iunie 2020

Am cumpărat acest vin in ideea de a o bucura pe soția mea la o cină romantică. Amândoi am fost copleșiți de gustul dulce de mure sji de atunci cumpărăm destul de des acest vin. Recomandam servirea vinului la temperatura frigiderului !

Robert Tudor

Relaxare si desfatare

5,0 rating
8 iunie 2020

Ma bucur ca am descoperit vinul Abund Berry si in felul acesta ma pot rasfata cu un vin parfumat si delicat.

Lidia Ene

Dulceață zilelor insorite

5,0 rating
8 iunie 2020

Vinul Abund Berry îmi aduce mereu aminte de frumusețea zilelor senine de vara, de zumzetul albinelor și de liniștea plantației de muri de la Țicleni! O echipa care pune pasiune în ceea ce face, oameni frumoși, țineți-o tot asa!!!

Mihaela Floroiu Țicleanu

Un vin minunat pentru clipe minunate!

5,0 rating
8 iunie 2020

Oricând vrei sa te bucuri de o experiența inedită, recomand din suflet Abund Berry! Este un vin fermecător, proaspăt si delicat in acelasi timp! 💜

Fotu Andra