fbpx

Blog

HomeEvenimenteGALA BUSINESS MAGAZIN TOP 100 TINERI MANAGERI

GALA BUSINESS MAGAZIN TOP 100 TINERI MANAGERI

Ionel Burtea a fost premiat în cadrul  Galei Premiilor BUSINESS Magazin pentru TINERI MANAGERI DE TOP – ”AI Manager: Tânărul manager faţă în faţă cu inteligenţa artificială”.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin reprezintă un eveniment anual în cadrul căruia se oferă recunoaștere publică a managerilor până în 40 de ani, care au atins performanța în afaceri, în profesie și în industria în care activează.

Premianții sunt selectați dintre cei prezentați în Catalogul „100 tineri manageri de TOP“, anuar dedicat tinerilor manageri care ocupă acum poziții de middle și top management și care vor conduce, probabil, cele mai mari companii de pe piața românească în următorul deceniu, către un viitor în care inovaţia, eficienţa, sustenabilitatea, dar şi emoţiile umane definesc noua lume a afacerilor.

Ionel Burtea se numără printre tinerii manageri din România care, prin muncă, ambiție și profesionalism, au devenit sursă de inspirație pentru noua generație de antreprenori din agricultură și nu numai.

Agricultura este o industrie dinamică și provocatoare, care integrează tehnologii inovatoare, dar care necesită în egală măsură forță de muncă umană, astfel încât în prezent vedem multe start-up-uri care cresc frumos. Orice început vine la pachet cu frici, emoții și risc asumat, dar tinerii care doresc să se lanseze în antreprenoriat în agricultură trebuie încurajați să-și urmeze visul.

Sub influenţa tot mai mare a AI, liderii viitorului se confruntă cu schimbări profunde în modalitatea de a gândi, de a lua decizii şi de a gestiona echipe.

Business MAGAZIN a marcat pe 27 iunie 2023 succesul profesional al tinerilor din mediul românesc de afaceri cu prilejul lansării catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ajuns la a 18-a ediție.

Catalogul Business Magazin Top 100 Tineri Manageri poate fi vizualizat aici.

Nu sunt Comentarii

Adauga un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO