fbpx

Blog

HomeEvenimenteBIZ NEW AGRO
Ionel Burtea, Abund Berry

BIZ NEW AGRO

Ionel Burtea a participat în calitate de speaker la Conferința NEW AGRO organizată de Revista BIZ, care a avut loc pe 28 martie, la Grand Hotel în Bucuresti.

Dedicată inovației în industria agricolă, conferința a reunit specialiști, investitori și inovatori din industria agricolă, care au venit cu informații și inovații care schimbă perspectiva și abordarea unui domeniu tradițional, dar care trece prin transformări importante sub impactul noilor tehnologii.

Evenimentul s-a adresat consultanților și specialiștilor în agrobusiness, antreprenorilor, fermierilor și inovatorilor. Organizatorii au urmărit să ofere participanților o experiență de învățare cât mai complexă, cu scopul de a-și îmbunătăți cunoștințele despre tehnicile avansate pentru a crește productivitatea in diverse ramuri agricole. În cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri și networking, invitații au avut posibilitatea să-și împărtășească opiniile și ideile.

Temele abordate de speakeri au vizat tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare pe diverse teme precum Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Inginerie Agricolă și Inovații, Agronomie și Științe ale Culturilor, Agricultură și Securitate Alimentară, Agricultură Climatică Inteligentă, Agricultură Digitală,  Agricultură durabilă.

Mai multe informații despre Conferința NEW AGRO pot fi accesate AICI.

Nu sunt Comentarii

Adauga un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO