fbpx

Blog

HomeBlog Abund BerrySĂRBĂTORILOR LE STĂ BINE CU ABUND BERRY

SĂRBĂTORILOR LE STĂ BINE CU ABUND BERRY

 

 

 

 

  Se apropie Sărbătorile Pascale, iar odată cu acestea începe goana după cumpărături. Anul acesta poate mai puțin, datorită situației în care ne aflăm, însă, cumva tot trebuie să aranjăm frumos masa de Paște. Chiar dacă o vom petrece doar într-un cadru restrâns, fără vizite la părinți sau prieteni, fiecare dintre noi își dorește să marcheze într-un fel această sărbătoare.

 

Pască, cozonac, miel, drob, chiar și ouă vopsite, toate le putem azi cumpăra din online. Producătorii locali s-au reprofilat rapid și te îmbie de pe site-urile lor cu bunătățile ce altă dată te așteptau frumos în rafturile magazinelor lor. Ți le livrează acasă, iar tu tot ce trebuie să faci este să le așezi frumos pe masă și să te minunezi de bunătatea lor. 

 

 

Nici o masă însă nu ar fi completă însă fără un pahar cu vin, nu-i așa? Alb, roșu sau roze, sec sau demisec, alegerea este una dificilă, pentru că trebuie să mulțumească toate gusturile. Ce ați zice însă de un pahar de vin de mure? Da, ați citit bine!

Aici la Abund Berry, în județul Gorj, am dat strugurii pe… mure. Am căutat să readucem în prim plan rețete vechi ale străbunilor, din vremurile în care meștereau tot felul de licori și amestecuri ce încântau simțurile și amețeau gândurile. Astfel, după îndelungi căutări, fiind îndrăgostiți de aceste fructe minunate, ce au multiple beneficii pentru sănătate, am găsit o rețetă de vin de mure, ce deja a intrat în topul preferințelor multor clienți.

 

An de an, căutăm să îmbunătățim rețeta noastră și să o aducem către perfecțiune, bazându-ne și pe feedback-ul primit de la cei ce au ales să guste din această licoare deosebită. Anul acesta, cu o rețetă nouă și o etichetă ce îl cinstește pe simbolul județului nostru, Constantin Brâncuși, ne dorim să ajungem pe mesele cât mai multor români.

 

Nu vom mai scrie despre nenumăratele beneficii pe care vinul de mure le poate aduce pentru sănătate. Însă, puteți să vă convingeți singuri, optând pentru acest tip de vin Paștele acesta. Vi-l livrăm până la ușă, iar voi trebuie doar să îl puneți la rece, până când bucate se vor odihni în tihnă pe masă. Atunci, scoate-ți sticla de vin de mure Abund Berry, destupați-o și lăsați-o să fie învăluită de aerul proaspăt, iar apoi, serviți-o cu mare drag.

 

Veți rămâne surprinși încă de la primele înghițituri de gustul deosebit, ce probabil nu l-ați mai întâlnit nicăieri până acum. Murele s-au contopit într-un lichid ce vă va încânta cu siguranță papilele gustative. Iar împreună cu bucatele alese de pe mesele voastre, vor face din această sărbătoare pascală una mai veselă și mai liniștită. Alegeți să fiți diferiți anul acesta, cu un vin de mure de excepție, potrivit pentru toată familia. Suntem convinși că nu veți regreta alegerea făcută, iar Abund Berry va rămâne un partener de încredere de acum înainte, la toate mesele în familie pe care le veți avea. 

 

Sărbătorilor le stă bine alături de un pahar de Abund Berry! Sărbători liniștite tuturor!

Nu sunt Comentarii

Adauga un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO